Vårt vinterhus

Jag har inte upplevt vårt hus och tomt på vintern och det var helt fantastiskt, jag blev förtrollad på en gång när snön la sig som ett täcke över vårt hem. Nu är det helt vitt och snön ligger kvar, en så där kramgo snö som bara knastrar under skorna.


Men det ser väldigt tomt ut och jag ser fram emot att bygga en altan och nästa år hänga upp belysning ute vid denna tidpunkt som lyser upp vår sagolika tomt. Som jag längtade i 1,5 år innan vi kunde flytta in här, som jag följde varje dag i byggandet och fort gick det när huset väl kunde byggas upp och jag är så himla nöjd med det, för mig är detta hus det vackraste jag sett, läget är otroligt och jag börjar känna mig så hemma, våra grannar är fantastiska och många har jag känt sedan jag var ett barn. Hit flyttar man för att stanna, det är så sällan man får den möjlighet att flytta hit och jag är så otroligt tacksam över att bo här, det är jag verkligen. Visst blev det fint med färgen vi valde på huset, älskar den. 


Snön har fortsatt komma i dag, riktigt härlig kramsnö och på kvällen var vi ute och skottade busade och gjorde snöänglar. Man blir som barn på nytt och det gäller att passa på, inte ofta man har snö här i Stockholm och på juldagen kom det. Först otroligt fin julafton som gjorde det enkelt att spendera den ute och nu detta på juldagen, det tackar man för. 

#drömhus - #drömhuset - #älvsbyhus - #älvsbyhustove