Vi villaägare

Ett betalt inlägg i samarbete med Passagen.se


Det är verkligen en helt ny värld som öppnas när man flyttar till en villa, det låter fortfarande helt sjukt när jag pratar om det och jag har ännu inte fattat att vi bor i ett hus. Men vad är det mer man måste hålla koll på förutom så mycket annat? Att ha en bra villaförsäkring är viktigt att ha då man aldrig vet när olyckan är framme tex och sedan står man där och då är det så skönt att ha en trygghet. Tänk om blixten skulle få för sig att slå ner just i ditt hem, plötsligt händer det som du aldrig i din blekaste fantasi trodde skulle inträffa, det händer bara alla andra men en dag står du där. Ditt älskade hem blir på något sätt förstört av ett naturfenomen. Eller du kanske har drabbats av skadedjur?

 

En villaförsäkring skyddar inte bara ditt hus utan det skyddar också din tomt och saker du har på den som till exempel ett staket. Jag längtar så mycket tills vi sätter upp ett staket, altan och massor av grönt på vår tomt, just nu har vi områdets fulaste framsida om jag får säga så, tomten på baksidan är jättevacker med allt grönt men är inte heller mycket att hänga i julgranen, men å andra sidan har vi bara bott i vår villa i fyra månader, på ett sätt känns det som att det var i går vi flyttade in i vårt helt nya hus samtidigt som det känns som att vi alltid har bott här, det är en märklig känsla och jag blir alldeles varm inombords när jag kommer på mig själv med att säga att jag faktiskt är en villaägare. En villaägare som måste ha en villaförsäkring om något skulle hända vårt fantastiska boende och tomt och för mig är det en självklarhet.


Allmänt | #blogg, #bloggare, #bloggareisverige, #influencer, #influencers, #skriva, #villa, #villaägare, #writer, #writing | |
Upp