Vad för er kännetecknar en bra influencer? Och tvärtom?

Vad är en bra influencers? Den frågan är inte alls svår att svara på beroende på hur man ser på frågan. Jag själv anser att en bra influencers är en bra förebild för sina läsare. Någon som skriver om bra saker, har en bra moral och där man går en väg som anses vara en bra väg. Tjänar man pengar på den vägen, ja då har man förtjänat dom. Det för mig är en bra influencer. 


En influencer som till exempel bloggar som i mitt fall handlar det om att ni lär känna mig i text, ni lär känna mig i det jag delar med mig av. 

Sen finns det dom som jag undrar om dom ens ska få jobba som influencers? Som på ett provocerande sätt får följare, är det rätt väg? Har dom förtjänat att jobba som influencers? När ständig provokation till att visa att dom minsann inte lever efter restriktionerna mitt i en pandemi, nu handlar det inte om engångsföreteelse utan om upprepande saker och den attityd mot pandemin. Här går flera hundra tusen unga in och läser varje dag och de har makten till att få speciellt unga att följa rekommendationer och restriktioner, men vad gör dom istället? Jo dom lever på som att det inte är en pandemi och gör sina läsare förbannade och får upprörda kommentarer. Det här säger mycket om dom som människor, hur de gör allt för att tjäna pengar och det säger mycket om deras personlighet. Vart går liksom gränsen och vad kan man göra åt detta? Kan man ens sparka sådana människor i detta yrke? Det blir väl som i ministrarnas fall, att man tappar respekten m.m men jag tycker att det borde bli någon mer konsekvens, många influenser har i dag mer makt att påverka framförallt unga människor än vad andra har, och då ska väl den makten användas på ett bra sätt, eller hur? Allmänt | Influencers, blogg, bloggare, influencer, skriva | |
Upp