Avsmakningsmenyn på Bullandö krog
Vi började middagen med lite aperitif i form av rysk caviar med blini (något potatis liknande) och smetana, även friterat ostron med kapris kräm. Det var så sjukt gott så jag hade lite svårt att sluta äta den första rätten.

Till förrätt fick vi asiatisk laxtartar med Avocado, mango och Chili majonnäs, även halstrad pilgrimsmussla med Löjrom, brynt smör samt hasselnötter och potatispuré, dessa rätter var mina favoriter, jag åt så sakta och njöt till fullo av varje tugga.


Sedan var det dags för varmrätterna som var helleflundra, för min del också med porserat ägg, be, krispiga sommarprimörer och smörbakad potatis samt en rätt med massa spännande vegetariskt. Innan det var dags för dessert fick vi bärsorbet att rensa struparna med. Mums.


Sedan var det dags för tre desserter som bestod av säsongens ostar queso valdino, tryffelpeccorino med fikonmarmelad och sesamsticks
Sedan en sommarmaräng med färska bär, segmarängcrisp samt lemoncurd med vispad grädde och efter det kaffe och avec tryffel.
Vilket fantastiskt jobb Bullandö krog hade gjort, maten var gudomlig, servicen på max och kvällen var så jäkla bra. Mycket skratt och mys med mina fina. Jag är så tacksam ⭐
Och ja jag är fortfarande nykterist, aldrig druckit och njuter till fullo av att dricka apelsinjuice, Pepsi och vatten till middagen. Det stämmer, jag har aldrig druckit, smakat en klunk av mycket thats it, jag har aldrig varit full.


