Röntgen, hundvakt och avsmakningsmenyn

Jag har lite tekniska problem med min blogg just nu och jag hoppas innerligt att det blir åtgärdat snart.

Vi ska träffa lite vänner både ikväll och imorgon så jag passade på att packa en hel del i morse och fick snabbt ihop fyra kartonger till, man har verkligen mer saker än vad man tror. Ska snart packa några till så att det inte blir så stressigt i helgen och i början av nästa vecka, på tisdag flyttar vi in i huset. 

I dag har jag två röntgentider jag ska iväg på, ett ultraljud och en vanlig röntgen, i slutet av förra året fick jag jätteont i mitt vänstra bröst, och det går inte att ligga på den sidan alls, senast i natt vaknade jag av att jag låg på vänster sida och när jag skulle vända mig skrek jag tyst av smärta, det gör fruktansvärt ont och oron för att det ska vara något fel på implantatet växer sig starkare så jag är rätt så nervös men lär ändå inte få något svar i dag. Jag gjorde mina bröst i november 2016..

Ikväll ska vi iväg och fira två vänner som fyllt år så det blir en avsmakningsmenyn på en restaurang, så vi kommer mer eller mindre äta mat i flera timmar, sånt älskar jag. Hundar är välkomna dit men eftersom att vi lär vara där i rätt många timmar så har vi skaffat hundvakt, han ska till min familj och busa med dom. Han älskar att vara där så det blir kul för honom. Hans ryggsäck är packad och klar. 

Det ekar tomt i kylskåpet då vi tänkte äta upp allt vi har innan vi flyttar så vi slipper packa ner så mycket mat men något hittar jag till lunch. 

Vi hörs efter röntgen... 

Allmänt | |
Upp