10 juliga saker om mig đŸŒČoch en sak jag avgudar med snö

HĂ€r kommer 10 juliga saker om mig som ni sĂ€kert inte visste, avslutar inlĂ€gget med att berĂ€tta om en sak som jag tycker Ă€r bland det mest magiska som finns. 

1. Jag Ă€lskar julen, doften, stĂ€mningen, maten, julklappsspelet och fĂ„ vara med nĂ€ra och kĂ€ra. 

2. Jag jobbade hela julhelgen dÄ mamma gick bort nÄgon mÄnad innan. Jag jobbar inom vÄrden sÄ det var faktiskt helt underbart att fÄ fira med vÄra sjuka och Àldre.

3. Jag tycker att det Ă€r sĂ„ himla mysigt med ljusstakar och stjĂ€rnor hemma och en fin klĂ€dd gran Ă€r bland det bĂ€sta jag vet. 

4. Jag köper alltid en chokladkalender till mig sjĂ€lv varje Ă„r. 

5. Jag kollar alltid pĂ„ Kalle Anka pĂ„ julen. Tycker det Ă€r sĂ„ mysigt, samma tradition varje Ă„r. 

6. Vörtbröd utan russin Ă€r sĂ„ juligt och nĂ„got jag tycker Ă€r sĂ„ gott. Helst med lite rödbetssallad pĂ„. 

7. Jag Ă€lskar att klĂ€ julgranen med julmusik i bakgrunden tillsammans med mina syskon. 

8. Jag Ă€r riktigt bra pĂ„ att vara tomte. Jag Ă€r faktiskt en riktig teaterapa 🙈

9. Julbord Ă€r bland det bĂ€sta jag vet. 

10. Jag Ă€lskar mjuk knĂ€ck och chokladtomtar. 


Vet ni vad jag tycker Ă€r bland det mest romantiska och mysigaste som finns som man kan göra nĂ€r det Ă€r massor av snö. Jag Ă€lskar nĂ€mligen att Ă„ka snöskoter pĂ„ kvĂ€llen, det ska vara mörkt ute och stjĂ€rnklart. Det Ă€r sjĂ€lvklart kul pĂ„ dagen ocksĂ„ men det Ă€r nĂ„got extra mysigt med kvĂ€llen, det blir liksom lite mer magiskt nĂ€r det Ă€r mörkt. Ja jag Ă€lskar sĂ„nt, extremt mycket, sĂ„ mycket att jag tog skoterkort för 7 Ă„r sedan. Nu bor jag tyvĂ€rr i Stockholm sĂ„ det gĂ„r inte att ha en skoter hĂ€r men Ă€r det nĂ„got jag avgudar med norrland Ă€r det vinterdagarna dĂ€r, massor av snö, den dĂ€r norrlĂ€ndska friska kylan och alla skoterleder, sen avsluta dagen pĂ„ en skoterled med att sitta framför en sprakande brasa och dricka varm choklad och Ă€ta skogaholmslimpa i en stuga. Mys pĂ„ hög nivĂ„. 



AllmÀnt, Q & A | #blogg, #bloggare, #bloggareisverige, #influencer, #influencers, #jul, #lista, #skriva, #snöskoter, #writing #writer | |
Upp