2 dagar

Ibland är det skönt att bo litet och inte i ett stort hus, speciellt när man ska städa, nu älskar jag att städa och ser det som ett träningspass och dansar gärna till musik samtidigt, i dag blev det julmusik på högsta nivå. Nu har jag gjort det sista, bäddat rent, satt på rena soffkuddsfodral så nu är soffan som ny och vädrat ut en massa, jag älskar doften av ett rent fint hem men det har tagit två dagar att städa, en rejäl vinterstädning inför julmånaden som för mig är den magiska månaden fylld med mys. 



Jag var sugen på att baka lussekatter men jästen saknades och i dessa tider går vi inte in i affären utan beställer på nätet och hämtar upp, så himla smidigt och skönt, minska risken både för en själv och andra i dessa tider. 



Förutom städning så fick Albert en total make over och äntligen har jag lyckats få till hans huvud någorlunda och knäckte koden för att få det där pudelfluffet på huvudet och sen fixade jag resterande del av kroppen så nu är han en riktigt stilig pudel med en päls som är anpassad för detta väder. Vill verkligen att det ska komma snö nu, dels för att det är riktigt vackert, dels för att Albert ska få uppleva snö för första gången, dels så att jag kan åka pulka och dels för att det känns renare ute, och då får det gärna också vara minusgrader så att det inte blir slaskigt som det lätt blir här i Stockholm. 


I dag är det första advent och jag är avis på alla som både har gran och massor av ljusstakar och stjärnor hemma och dessutom har en fin tomt de kan dekorera. Jag tror att jag har en kartong med lite saker som jag måste leta upp men två tomtar och en stjärna har vi än så länge. Jag kollade på en riktigt mysig film med massor av gullig romantik i går som jag rekommenderar som heter midnight at the Magnolia på tal om julstämning. Ikväll blir det massor av mys framför en riktigt härlig julfilm. 

Allmänt, Drömhuset | #drömhus, #drömhuset, #inredning, #älvsbyhus, #älvsbyhustove | |
Upp