Att välja rätt

Ett betalt samarbete med bytelbolag.se

Kanske är den där stora dagen här, du ska flytta hemifrån för första gången, det måste vara jättepirrigtvmen samtidigt kanske det är lite läskigt, det är mycket som man ska klara av själv. Förutom inköp av mat, städning, tvätt och allt sånt där så är det en hel del annat och det viktigaste av allt, att betala dessa räkningar. En elräkning är en av de räkningar du måste betala, har du koll på den? Hur mycket el förbrukar du i månaden? Har du en fast eller rörlig elräkning? Vad betalar du i snitt? Kanske kan du få en billigare elräkning, och är det viktigt för dig med ett miljövänligt val? Många frågor och det finns självklart svar på dessa så att du kan anpassa din elräkning efter dig och att det blir så billigt som möjligt.

Detta gäller givetvis inte bara dom som flyttar hemifrån för första gången, utan det gäller alla som har ett hushåll att ta ansvar för.

För mig som är mån om miljön är det en självklarhet att välja ett miljövänligt val när jag väljer elbolag och man vill ju inte betala dyra elräkningar heller. Man vill ha billig el

Även om ni kanske är två i hushållet och den ena ansvarar för räkningar så är det ändå bra om ni båda har koll på dom och vad ni betalar och om det kanske går att ändra om så att drt blir billigare för er. 


Jag köpte min första egna lägenhet 2017 och jag tyckte faktiskt att det var lite kul att ta hand om räkningarna, jämföra och lite så innan jag bestämde mig för något. Att ta eget ansvar. Jag minns verkligen den dagen som om det vore i går, när flyttlasset gick till min alldeles egna lägenhet, jag minns doften av en ny fräsch lägenhet då jag köpte en nyproduktion, min lilla pärla som var så fin, en bra planlösning för en etta och med det där toppenläget som jag ville ha. Första natten i sitt eget hem. Det var redan 2008 som jag flyttade hemifrån men detta var min alldeles egna lilla pärla. 
Allmänt | |
Upp