Blir jag en av de lyckliga?

Här om dagen ansökte jag till en kurs som jag hemskt gärna vill gå, som jag drömt om väldigt länge. Sen plötsligt var den där och jag ansökte direkt, sista ansökningsdagen är den 30e november och dom tar bara in ett visst fåtal, väldigt få så risken är inte stor att jag kommer in men heller inte omöjlig. 

Jag var den personen i skolan som var duktig på det jag verkligen tyckte var kul medan jag fick godkänt på det som var mindre roligt. 

Sen är jag väldigt snabb när jag gör saker och blir fort uttråkad och vill lära mig nästa sak. När jag hade tagit studenten fick jag faktiskt ett jobb direkt, på Wallmans nöjen vilket var väldigt kul, men där jobbade jag inte länge då jag faktiskt kom in på en kvalificerad yrkesutbildning som jag ville gå som var interaktionsdesign, det stod mellan det och att utbilda mig till psykolog som jag även ville bli, det förstnämnda vann för att jag inte orkade plugga i ca 5 år vilket var synd, sedan ville jag även bli forskare inom cancer. Så att vilja jobba inom sjukvård på olika sätt har verkligen funnits med i större delen av mitt liv. När jag pluggade interaktionsdesign på Nackademin så gjorde jag min praktik på bahnhof i 10 veckor, väldigt kul. 

Men jag släppte inte drömmen att plugga inom sjukvård och pluggade till undersköterska där jag även fick plugga olika nivåer av psykologi och specialpedagogik och det gick alldeles utmärkt. Det praktiska gick också väldigt bra med att ta blodprov och massa sånt. Jag klarade den utbildningen väldigt bra. Och har jobbat inom vården i sammanlagt 4 år med. Och jag har faktiskt räddat livet på en människa vilket var en helt fantastisk känsla. Fast det var några år tidigare. 

Förutom detta har jag examen i kreativt skrivande som är en stor del av mig, ibland stannar orden i huvudet och det är därför det blir lite kortare inlägg ibland och ibland bara kommer dom hur mycket som helst och det känns som att jag inte kan sluta skriva. Det här med ord betyder så mycket att jag bara har tatuerat mig med ord, alla mina fyra tatueringar innehåller ord och jag har faktiskt kommit på vart jag vill ha min nästa tatuering och i vilken stil. På tal om något helt annat sådär på slutet. 

Som sagt, jag hoppas att jag är en av 24 lyckliga som kommer in på denna kurs.