Inreda vardagsrum nummer två

I dag var jag till Ikea och köpte galgar och skenor så i dag ska vi försöka få upp gardinerna, om de inte är alltför långa vilket är en stor risk att dom är. Det var så smidigt att sitta hemifrån och handla och sedan åka till drive thru för att hämta upp varorna, man skickar ett sms med beställningsnumret och sedan vilken parkering man står på så kommer dom ut med varorna. Kostar hundra kronor extra men så skönt att slippa utsätta sig för onödiga risker.

Vädret har varit så tråkigt och mörkt i dag men jag är glad ändå, i dessa tider får man verkligen se till att glädjas åt det lilla minsta och jag ser så mycket fram emot att jag och min sambo ska få upp dessa skenor och gardiner i dag. Jag lägger upp bilder här så får ni se hela processen. 

Imorgom tänkte jag göra ett ryck i vår walk in closet och fortsätta att fixa även i vårt andra rum som är en walk in closet. Det finns en hel del att göra här hemma med andra ord. 

I vårt vardagsrum här kommer vi sätta upp gardiner för att se hur det blir och här kommer även den nya soffan fotöljer och fotpallen stå, hoppas att de kommer snart. Jag är även inne på att måla denna vägg i en grå industriell känsla. Det hade nog blivit jättefint till de gråa nya möblerna. 
Allmänt, Drömhuset | #drömhus, #gardiner, #inreda, #vardagsrum | |
Upp