Ett nyttigt tips 👊

HÀr jobbas det pÄ för fullt och jag tÀnkte dela med mig av ett tips som jag Àven anvÀnde i ett content i mitt arbete, hÀr kommer det.

Jag Ă€lskar att göra nyttiga smoothies och starta dagen med en rejĂ€l stor smoothie fylld med nyttigheter men jag vill Ă€ven att den ska vara god sĂ„ att man faktiskt kommer att Ă€ta den. Detta tips Ă€r nĂ„got jag Ă€ter i stort sett varje dag sĂ„ det funkar. 

I gurkmeja finns det kurkumin som innehĂ„ller mycket antioxidanter som Ă€r bra för ditt immunförsvar och motverkar Ă€ven inflammationer med mera, gurkmeja ingĂ„r i vĂ€xtfamiljen ingefĂ€ra vilket sĂ€ger mycket, den Ă€r otroligt nyttig, en magisk krydda, den ger ris en hĂ€rlig fĂ€rg i matlagning och i smoothien som jag kommer att tipsa om smakar den ingenting, och den ger heller ingen fĂ€rg dĂ„ blĂ„bĂ€ret tar över sĂ„ denna smoothie Ă€r perfekt till barn som kanske Ă€r just kĂ€nsliga för fĂ€rg och man fĂ„r i sig massa nyttigheter samtidigt som den smakar sĂ„ gott av blĂ„bĂ€r. 

Förutom gurkmeja tar jag en nĂ€ve babyspenat som ocksĂ„ Ă€r en otrolig nyttighetsbomb men som heller inte smakar nĂ„got i smoothien. 

SĂ„ fyll smoothien med blĂ„bĂ€r, jordgubbar, mjölk, lite yoghurt, 1-2 bananer, en nĂ€ve babyspenat och sedan krydda med gurkmeja sĂ„ har du en bra, god och nyttig boost pĂ„ morgonen. 

HĂ€r hade jag slut pĂ„ jordgubbar sĂ„ jag tog hallon istĂ€llet, personligen tycker jag att det Ă€r godare med jordgubbar. Jag tar Ă€ven fĂ€rsk ingefĂ€ra i som ger smoothien lite mer spice. 
AllmÀnt | #babyspenat, #boost, #frukost, #gurkmeja, #mellanmÄl, #nyttigasmoothies, #nyttigsmoothie, #nyttigt för kroppen | |
Upp