Hjälpmedel

Det är så himla skönt att det faktiskt finns hjälpmedel till det mesta och det ska vi vara så tacksam för, utbuden är stora vilket gör det optimalt att hitta något som passar just dig och din skada och värk. Jag hade något som påminde väldigt mycket om dagens handledsstöd när jag var liten då jag gick på rehab efter en stroke och för att jobba mycket med min högra sida av kroppen så fick jag bland annat ha ett handledsstöd på ena handen. 


Jag minns då att jag inte gillade den alls, men jag var inte gammal och nu i dag ska jag nog vara väldigt tacksam gentemot den. Jag har provat handledsstöd och de är riktigt sköna idag och fixerar handleden på ett bra sätt, jag skulle garanterat behöva fotledsstöd då jag stukar foten var och varannan vecka då jag trillar och snubblar mig fram vilket smärtar totalt. Har du ont i handleden? Varför inte göra något åt det?

Kanske har du musarm? Suttit för mycket vid datorn och använt musen, eller har du något annat problem, ta hjälp och förebygg att få ännu mer problem plus att du minimerar smärtan. Händerna ska orka i många år till.
Allmänt | |
Upp