Hudvårdsrutin

Vad jag älskar min hudvårdsrutin morgon och kväll, jag längtar så mycket till att få göra dom och känna hur ren min hy faktiskt blir av min ansiktsmaskin från nuskin. Jag har inte använt den på någon månad då sladden låg nerpackad i en annan kartong så jag började använda den i dag igen och direkt märker jag skillnad på min hy, förutom att den känns oerhört ren så blir den även mjuk och minskar linjer. Jag älskar den och detta är inte ett betalsamarbete utan jag är bara en väldigt nöjd kund. Den masserar och stramar till huden och gör den väldigt fräsch. 

Min sambo kände på mitt ansikte några timmar senare och då har jag bara rengjort den och sprayat ansiktet med en återfuktande ansiktsspray som är gudomlig från Aco, har använt den länge och den gör sitt jobb, både innan och efter man sminkat sig. Återfukta återfukta återfukta är nyckeln till en fin hy och att dricka mycket vatten. Han tyckte att min hy var väldigt len, ren och mjuk. 


Min kvällsrutin ser ut som i princip morgonrutinen ser ut förutom att jag smörjer huden med kokosolja och sover med det. Sedan använder jag ansiktsmasker två dagar i veckan, oftast den från nuskin men annars gör jag egna och boostar huden med. Hudvårdsrutin - hud - hudvård - kokosolja - nuskin - vackerhy