Inredning pågår...

Var nyss hos min familj och hämtade vår ena gardin som min bonusmamma sydde upp och det blev så bra med längden då jag vill ha lite svall också därför testade vi bara med den ena gardinen. Det blev så himla vackert, det är långt ifrån klart i detta rum men det är så kul att få visa er processen från början till slut, så här långt har vi kommit nu, vad ombonat och mysigt det känns med gardiner, vill ha det i varje rum nu. Tänk er en stor ullmatta här, jag har hittat den perfekta men ska sukta lite på den ett tag så vi verkligen köper rätt matta. 

Tänk när alla härliga bilder från Afrika i svartvitt kommer upp på väggen, en stor fotovägg, wow. Saknar Tanzania så mycket, den resan var något utöver det vanliga, tänk att vi bodde mitt på savannen bland zebror och lejon som gick precis utanför tältet på natten. Overkligt. 

Detta kommer att bli myshörna i hemmet när det är klart där man kan umgås med den som lagar mat. Ser fram emot så mycket mysiga middagar och spelkvällar med våra fina när denna corona är över. 
Allmänt, Drömhuset | #inredning, #soffadirekt | |
Upp