LĂ€ngtar tillbaka till mitt jobb 😔

Jag har ont i hela kroppen i dag, varenda muskel gör ont och sĂ„ fort jag sitter en stund och sedan stĂ€ller mig upp gör det svinont. Det hĂ€r Ă€r sjunde gĂ„ngen jag trillar pĂ„ tvĂ„ veckor, och jag trillar illa varje gĂ„ng, mina fötter bara viker sig och rĂ€tt som det Ă€r ligger man dĂ€r pĂ„ marken. I gĂ„r blev det en jĂ€dra smĂ€ll och jag kom inte upp, ena handen vek sig inĂ„t och jag hade inte kraften att ta mig upp dĂ„, som tur var va min sambo med och hjĂ€lpte mig upp och hela vĂ€gen hem, grĂ„tandes. Det pirrade obehagligt i nacken och ett tag trodde jag att jag hade blivit förlamad.

Hur som helst. Stormigt ute i dag och jag har precis kommit ur en lĂ„ng varm dusch vilket kĂ€ndes bra, mjuka upp kroppen lite och har hoppat i en stor flammelskjorta och ska sĂ€tta mig och beta av lite jobb. Jag Ă€r otroligt ledsen över att inte kunna jobba som undersköterska pĂ„ mitt andra jobb, jag saknar det sĂ„ extremt mycket men mitt immunförsvar blev vĂ€ldigt försvagat förra Ă„ret sĂ„ dĂ„ ville lĂ€karna att jag skulle avstĂ„ frĂ„n det jobbet tills immunförsvaret har stabiliseras, för det Ă€r vĂ€ldigt lĂ„gt av nĂ„gon konstig anledning. SĂ„ dĂ€r har ni svar pĂ„ varför jag inte Ă€r uska just nu vilket Ă€r en otrolig sorg. Har Ă€ndĂ„ jobbat som det i fem Ă„r och det Ă€r verkligen det yrket jag brinner för 😔 och jag Ă€r otroligt stolt över mina kollegor, vilket jĂ€kla jobb dom gör. Herregud vilka mĂ€nniskor!

SÄ lÀnge jobbar jag med content och lite sÄ vilket ocksÄ Àr otroligt kul, jag Àlskar att skriva och glöden i varje ord Àr maximal. SÄ jag har tvÄ jobb som verkligen Àr sÄ mycket Jag och min personlighet. Mina tvÄ drömyrken. Jag Àlskar att ta hand om mÀnniskor och jag Àlskar att skriva. Och bÄda dom sakerna har jag alltid Àlskat, min personlighet speglar sÄ mycket nÀr jag Àr uska och jag Àr grymt bra som det och jag lÀngtar sÄ mycket tillbaka till er mina fina kollegor och brukare, ni anar inte.


 
AllmÀnt | |
Upp