När jag är barnvakt

I går hade vi en så mysig dag och kväll. Jag var ju laddad för "Så mycket bättre" och messade med Lili som skrev att det är först nästa vecka då det var fotboll i går. Så får ladda om till nästa lördag. 

Vi hängde hos svägerskan med familj hela dagen iaf, spelade yatzy, kollade på reprisen av idol och åt massa god mat, fiskgryta med saffran till lunch och sedan köpte vi hämtmat, för min del blev det rödbetssallad med chevre. Mums. 


Jag tog även en långpromenad själv med deras bebis och vår Albert, jag var barnvakt till honom för första gången vilket gick så bra, han somnade efter två minuter och vaknade 40 minuter senare, då var jag såklart orolig att han skulle bli ledsen då det var första gången jag passade honom, men inte då, hans blå vackra ögon tittade nyfiket runt där vi gick i skogen. Jag blev så glad över att första gången gick så bra och jag ser så mycket  fram emot att vara barnvakt i framtiden. Tänk när han är gammal nog och vi köper lördagsgodis för första gången och tittar på tecknad film, eller leker i parken. 

Jag älskar sånt. Min mamma bedrev jourhem förut så det var mycket småbarn där och när jag var barnvakt passade jag på må ni tro, leklandet var en storfavorit, vet inte om det var jag eller barnen som älskade det mest, haha, men kul var det. Eller bara att få hämta dom på dagis, herregud vad mysigt det var. Saknar verkligen allt sånt. Saknar min mamma så mycket.... Livet vi hade... 

Allmänt | |
Upp