Provocerande

Gardinuppsättningen gick inte så jättebra i går då en del av skenan blev för lång så ikväll ska vi sågs av den biten då det blev alldeles för sent i går. Men kul var det, även om jag har tummen mitt i handen, men jag var nog behjälplig. Hur som helst. I går bröt jag faktiskt ihop i tårar, jag är så jävla trött på den här coronan som härjar och man gör sitt bästa för att minska smittspridningen. Det påverkar hela ens sociala liv, min bror blir 18 år snart och det är väldigt stort, man hade velat fira med en fest så som vi alltid gör när någon fyller stort. Men det går ju inte... Även om vi är få.. 

Eller åka på en resa, jag antar att restriktionerna fortfarande gäller resor? Eller har jag helt missat något? Alla dessa influencers som åker både till Italien, Portugal och nu senast var Kenza på Maldiverna eller om det var Mauritius med släkten och familjen. Hur underbart skulle inte det vara att kunna resa? Men det ska man ju absolut inte göra i dessa tider. Tänk om alla gjorde det? Ja det är folktomt på flygplatser och även på resmål nu men det gör det ändå inte okej, tänk om alla gjorde som dom? Då blir ju det en rejäl smittspridning, värre än vad det redan är. Varför resan man utomlands i pågående pandemi? Deras resor var ju inte nödvändiga? Och man måste ju ta ansvar både för sina egna val och att göra skillnad. Speciellt om man är en influencers, vad går gränserna då liksom? Det är väl ett jobb som alla andra ja men då måste man också ta ansvaret. 


Santorini 2019

Jag vill bara att allt ska återgå till det normala nu. Jag saknar att resa men det får bli när denna pandemi är över. Allt annat som man också vill göra men som man inte kan göra just nu får vänta. Så länge får man ta sitt personliga ansvar. Och du som tror att du inte är smittad, du som även har testat dig, direkt när du möter folk KAN du faktiskt vara smittad, även om du tog ditt prov en minut tidigare, även om du inte har symtom. Stanna hemma och låt dom som faktiskt gör nödvändiga jobb ute i samhället få minskad risk att bli sjuka. 

Du gör skillnad, jag gör skillnad, livet är inte som förut och vi alla måste göra något nu... Så att vi kan så småningom få leva ett något normalt socialt liv... 


Allmänt | #provocerande | |
Upp