Städat hem

Jag var tvungen att ta en liten paus då det har blivit en rejäl storstädning här hemma vilket innebär bland annat att torka skåpen, duschväggarna, tvätta soffdynor och allt sånt plus det vanliga i en städning. Jag har hunnit med hälften av huset, jag är ju långt ifrån van att bo såhär stort. 

Vi var förbi och hämtade resten av gardinerna hos min familj i går och Albert fick springa och busa på deras tomt ett bra tag, nu är den andra gardinen uppsatt och jag funderar lite på vart dom andra två ska vara, jag skulle vilja ha gardiner i sovrummet men där har vi rullgardiner så det blir inte så snyggt med båda två, vi får se vart vi sätter upp dom. 

Något jag är sugen på i framtiden är att byta ut köksbänksskivan, vi hade bara den att välja på och det är något som är lätt att byta så det gjorde inget. Någon form av trä kanske det blir eller vit marmor, vi får se men det är iaf planen senare att byta ut dom. 
Imorgon är det första advent så jag satte upp lite julmys idag som vi haft sedan tidigare så det är inte mycket då vi bodde litet innan. Det blev riktigt mysigt men jag tar bättre bilder när det blir mörkt. Och som sagt, det är väldigt stelt och långt ifrån klart här hemma, känns som att jag letar mattor hela dagarna, det är inte en enkel uppgift då vi vill ha riktigt stora mysiga mattor och det kostar skjortan. En matta för minst 10.000 kr.. Längst denna vägg här nedan funderar jag på att sätta lite sideboards, ställa upp lite böcker, ljus och lite sånt, kanske en stor rund spegel över och någon tävla och lite mattor. Det ska vara ombonat och mysigt här hemma, det är det vi är ute efter. 


Allmänt, Drömhuset | #drömhus, #drömhuset, #gardiner, #inredning, #inspiration, #älvsbyhus, #älvsbyhustove | |
Upp