Ungkarlslya?

Är det inte typiskt att när sambon ska visa runt en kollega hur vi bor så är hemmet ett stort kaos, det var som den gången svärfar kom hem till oss när vi bodde i lägenhet och just då var hemmet ett stort kaos, det slår aldrig fel, det gör verkligen inte det då det i princip alltid är städat här till 99 %. Jag älskar verkligen att ha det tipp topp hemma för man vet som sagt inte när någon vill titta hur vi bor eller kommer på besök. Helst ska det dofta nybakat också. Ja jag vet inte varför jag ens nämner detta haha.

I dag har jag en del att visa er, ni ska få se soffserien i dagsljus men tänk på att det är långt ifrån klart så det ser väldigt stelt ut. Just det, måste bara berätta en så rolig sak, när jag pratade med mäklaren förut om min lägenhet sa hon att bilderna var rätt tråkiga och det såg ut som en ungkarlslya, och då tänkte jag, ja men det bor ju en ungkarl där och så men sen kom jag ju på det, bilderna var ju tagna när vi bodde där tillfälligt i fem månader och köpte bara lite saker, haha. Ja jag kan hålla med henne om att det såg trisst ut, men en ungkarlslya var att ta i, haha. Ursh tänk om vår inredning är lite kaosig här med, men det börjar ju sakta men säkert bli ett hem. Ni håller väl med mig?

Sen ska ni även få se det snyggaste plaggen från revolution race, herregud vad fina saker jag har därifrån, men det kommer om en stund. Nu måste jag fixa till det lite här hemma och även få iväg ett utkast. 

Hörs om en stund. 


Allmänt | |
Upp