50 nyanser av grått

Jag känner att jag har börjat hitta en stil här hemma på väggarns som jag tycker är vacker och det är den där mörkare, mysiga grå färgen. Jag är mer inne på att måla hallen i en mörkgrå ton nu och sen vill jag gå på alla andra ytor. Jag har även haft ett sug på att göra "krusiduller" på väggarna och måla över men då vi inte har högt i tak (normalhöjd) så passar det nog inte riktigt in utan får köra kanske på den mer betong/industri känslan. 

Jag tycker att det blir en sjukt snygg inramning med möblerna när man målar väggarna, och jag gillar trä, mörkt, guld, "classy" gubbig, sexigt och murrigt så då passar det väldigt bra med just grått på väggarna.

Här i sovrummet valde vi en superhärlig grå tapet, den enda tapeten vi riktigt fastnade för i det urval vi kunde välja på. Annars körde vi på vitt överallt bara för att det skulle bli lättare att måla om. 50 nyanser av grått. Allmänt, Drömhuset | #sänggavel från jotex, #sänggavel i grått, #sänggavel i sammet, #volangsängkappa från jotex, #älvsbyhus, #älvsbyhus tove | |
Upp