Altanbygget före och efter

Då var det slut på "ledigheten" och dags för vardagen igen. Morgonen började tidigt och redan vid 06.00 blev det en 45 minuters promenad med hunden innan jobbet. Den härliga känslan efteråt är underbar. 

Det har varit en otroligt mysig långhelg där altanbygget var i gång. Jag har inte hjälpt till med den utan skött mycket runt om istället så jag tar inte på mig äran alls för den.

Så här såg det ut innan, bara en massa grus och en tråkig plats fast vi gjorde den ändå helt okej när vi hade vår kräftskiva här förra året, vi kunde sitta ute hela dagen och kvällen vilket var riktigt mysigt. Ser fram emot alla högtider, myskvällar, spelkväll är, grillkvällar i framtiden på altanen nu. 

Sen var det dags att bygga altanen, herregud vad dom slet från morgon till kväll. Jag blev riktigt imponerad och ett stort tack till er som kom och hjälpte till. 

Såhär ser den ut just nu, inte klar än utan nu är det staket, grind, trappor, lampor, möbler m.m som ska på plats men vi kan iaf säga att vi har en altan. Så fortsättning följer... 

Allmänt, Drömtomten | #altan, #altanbygge, #bo i hus, #älvsbyhus | |
Upp