Altanbygget fortsätter och jag förbereder för ett roligt samarbete

Jag har inte haft tid att blogga förrän nu då jag har förberett ett riktigt roligt samarbete hela morgonen och förmiddagen. Jag är så taggad på det här samarbetet som jag kommer att publicera i veckan. Ni kan nog inte förstå hur mycket jobb det faktiskt är bakom bilder, samarbeten och texter, men det är så kul. Just nu har vi kaos i typ hela huset känns det som. Jag städade hallen för att förbereda för bilder och då fick högen med vinterkläderna ligga i ena badrummet medan de stora kartongerna är i tvättstugan och halva kontoret är fortfarande fylld med flyttkartonger, haha.

Men vet ni, jag älskar det. Jag älskar att jobba med olika samarbeten, jag älskar att skriva, jag älskar att städa och skapa bilder så jag är i mitt rätta element till 110%.


Samtidigt som jag håller på för fullt här hemma byggs det på altanen, i dag kommer räcket och staketet upp. I går var vi i väg och köpte bräder till det. Jag har även fastnat för en utemöblergrupp jag vill ha i naturfärg faktiskt, jag vill skapa en mysig atmosfär där ute. Den serien är svindyr, så vi får ta den successivt. Så länge har vi beställt ett stort bord med två långa bänkar så vi har någonting att sitta på. 


Jag hade lite överskottsenergi i morse så jag tog en paus mitt i arbetet och tog en 40 minuter powerwalkrunda med hunden medan jag bara släppte alla tankarna på allt jag ville förbereda för att ta tag i det sedan. Ute är det riktiga vårkänslor, strålande sol, fågelkvitter, värme och en så glad tjej, jag. Glad för samarbetet, glad över den jag är, glad över saker runt om. 

Nu ska jag ta tag i kaoset här hemma innan jag sätter mig med lite textbearbetning sedan. 


Allmänt, Drömtomten | #altanbygge | |
Upp