Bröllops Q & A

Jag drömmer om bröllop, det har jag nog alltid gjort. Jag vill absolut gifta mig i framtiden då det är en av mina största drömmar därför tänkte jag skriva lite frågor och svar om just mitt drömbröllop. 


1. Hur vill du gifta dig?
Jag är både öppen för att ha ett kyrkligt bröllop men även ha en ceremoni utomlands. När vi var på Zanzibar för två år sedan så var det ett par som gifte sig där på stranden och just stranden har varit en av mina absoluta platser där jag vill säga JA. Barfota på en strand i solnedgången omringad av massor av tända ljus, ha en enkel vit klänning och så. Sen ha ett mer maffigt bröllop i kyrka eller på någon vacker plats i Sverige och sedan en stor bröllopsfest. Sen vill jag ta magiska bröllopsfoton på Santorini. Helst ett tredagars bröllop. 

2. Har du varit på många bröllop?
Jag har varit på en del bröllop ja, både i kyrka, 2 gånger på Djurgården, en var i Rosendahls trädgård  (superfint ställe), Statshuset, bröllop hemma, i skärgården. Ja lite blandat, och alla har varit lika fina på sitt sätt, jag älskar att gå på bröllop och jag är nog den som gråter mest, glädjetårar. Jag tycker att det är en otroligt vacker ceremoni.

3. Ställen jag varit på bröllopsfest
Orangeri (så jäkla vackert att ha en fest så), i en lada vilket var också otroligt vackert, på Långholmen, sen utomhus på vackra platser.

4. Vill du gifta dig i en klassisk bröllopsklänning?
Det vill jag, jag hade gärna velat gifta mig i min mammas bröllopsklänning men tyvärr kommer jag nog inte i den, plus att jag är en aning längre än henne. Men jag vill nog ha en figursydd längre klänning, älskar spets. 

5. Har du en bröllopslåtlista? 
Jag har en låt som jag så gärna vill ha när jag kliver in, men den kommer jag inte att skriva ut. En låt av Ed Sheeran, afrikansk låt (då Tanzania tog mig med storm) 

6. Topp tio av platser där du vill gifta dig (världen över) 
På en vingård någonstans i Italien, på en strand på en ö i Thailand, i en vacker kyrka, vid ett vattenfall, någonstans i vackra Hallstatt, i en vacker grotta i Portugal, vid en blå lagun, på en herrgård eller ett slott, i en vacker trädgård, på en båt i Possitano. 

Men om vi ska börja från början, innan giftermål ska man ju förlova sig och mina absoluta drömförlovningsplatser är: någonstans i Italien, egentligen var som då jag älskar detta land, så magiskt vackert. Men vad fint det hade varit att förlova sig vid fontänen i Rom, eller vid Possitano, förlova sig vid solnedgången på Santorini i Thira eller i Oia, på savannen i Afrika, på en strand en kväll med en stjärnklar himmel. Eller varför inte i en halvlek i fotboll mellan Dif och ett lag till, tänk att stå där mitt på planen. Eller varför inte på en skyskrapa högst upp med utsikt över New York. 

Något annorlunda, något romantiskt och något magiskt. Vem vet, det som är lite spännande, man vet aldrig när och vart, så det kanske blir på en helt annan plats än dom jag nämnt. Och det är helt okej det med såklart. 


Allmänt | |
Upp