Två felbeställningar som blev så rätt

God morgon!

Skönt att man tog vara på gårdagen när det var ett riktigt skönt vårväder med värme och strålande sol. Vår tomt är inte den roligaste att vara på då vi inte har påbörjat arbetet där än. Den är rätt ful, trisst och tråkig så i går tog jag och Albert en promenad till min familj som bor på samma område för lite bus och träning på deras tomt. Som vi sprang runt. När jag var lite yngre så ville man inte bo så nära sina föräldrar, man ville prova på vuxenlivet på avstånd men i dag är jag otroligt glad över att vi bor på samma område. Jag fasar för den dagen då mina syskon är stora nog och flyger från boet. Än så länge är dom tonåringar och jag trivs med att dom är det, haha. 


I går hämtade jag ut mitt paket, jag hade beställt toppar som jag tänkte att ha på min födelsedag och sen på midsommar men en topp jag fick var helt fel från den jag beställde, men den var otroligt söt och satt som en smäck så jag kommer att behålla den, den andra får tyvärr åka tillbaka och så vill jag ha den toppen som jag beställde i början. Men att en felbeställning kan bli så bra. Det hände mig för något år sedan första gången, men från ett annat företag, jag fick en helt fel klänning än den jag beställde men herregud vad söt den var, och jag ville så gärna att den skulle passa, men mina bröst var för stora för den. Det är verkligen nackdelen med stora bröst och en liten kropp. På tal om mina bröst, ja jag har gjort en bröstförstoring för snart fem år sedan och jag minns min första tanke jag kände när jag vaknade upp och fick reda på att de tog en storlek mindre än vad vi kom överens om men jag känner en otrolig tacksamhet för det beslutet plastikläkaren tog. Mina bröst är verkligen så naturliga, mjuka, ingen kant, de hänger som naturliga bröst gör och är helt helt perfekta. Jag tycker verkligen att man ska lita på läkarnas bedömning även om de ändrar storlek där på operationsbordet, de testade självklart med storleken större. Tänk om de hade kört en storlek större, hur onaturligt, hårda och stora bollar de kanske hade sett ut då. Så tacksam. Här är också ett exempel på en "felbeställning" som blev så himla bra. 

Här är toppen som jag inte beställde men som jag tänker behålla, den sitter precis ovanför jeanskanten, dock är den i en större storlek så jag vet inte hur det blir om man beställer i den storleken man brukar ha. Jag är så nöjd med den. En otroligt vacker beige färg. 


Allmänt | |
Upp