Ett NEJ ÄR ETT NEJ!

Om inte Toby får fängelse är det fan tragiskt... Jag pratar givetvis om det som har hänt två tjejer i paradise hotel där han tar sig friheten att inte lyssna på ett NEJ!!! utan gör grova sexuella grejer mot dessa tjejer. Att stoppa in sina fingrar i en människa som inte vill ha hans fingrar i sig, eller hur han bara rycker av bhn på en tjej han pratar med. Det han gör är så jävla vidrigt.. 

Och det här råkar vi ut för dagligen. Både män men oftast vi kvinnor, överallt. Oftast kommer dom undan när ord står mot ord och bristen på bevis inte finns tyvärr... 

Jag vill inte behöva vara rädd för att bli våldtagen på vägen hem, jag vill aldrig behöva vara rädd för att bli våldtagen eller råka ut för sexuella trakasserier av olika slag. Det ska liksom inte ens förekomma. 

Den som gör något mot din vilja kan aldrig skylla på alkohol. Det är DU som gör DITT val, inte alkoholen... Bara du! 

Den som skyller på att tjejen är för lättklädd och att det var därför det hände. Nej det hände för att DU gjorde det, inte ett klädesplagg.. 


Vi alla människor har ett val, oavsett bagaget man har med sig tidigare.
Jag tycker att många drar sina snyfthistorier i sådana här situationer och skyller på det för deras vidriga beteenden, det och alkoholen...

Det räcker nu. ETT NEJ ÄR ETT NEJ! 

Allmänt | #ett nej är ett nej, #paradise hotel, #sexuella trakasserier i ph | |
Upp