Specialistundersköterska

I dag ska jag iväg och ta prover och se om mina värden har stigit efter behandlingen, jag tror inte att dom har gjort det för de senaste dagarna har jag haft ett sjukt jobbigt illamående och blodtrycksfall, jag vill bara veta varför jag har så dåliga värden vilket är jättefrustrerande! 

Något jag älskade att träna på när jag studerade till undersköterska var att ta blodprover. Jag var grym på det och tyckte att det var väldigt kul, jag är sån som person, brinner jag för något suger jag in allt som en svamp och blir väldigt duktig på det. Här övade vi på en docka som var precis som en människa, man både kände och såg när man stack rätt. 

Jag har kollat upp lite olika utbildningar för att specialisera mig som undersköterska och ett som jag verkligen inte kan släppa tankarna på är att bli specialistundersköterska inom psykiatri. Jag älskar att ta hand om människor i krissituationer och psykiskt mående, det är där jag gör mest nytta och har massor med erfarenhet jag sitter på. Jag är väldigt lugn och kan ha många bollar i luften, i vissa situationer fungerar man bättre i än andra, just sådana här situationer är det som att jag sätter på mig en rock och går in i min roll. Jag vet precis vad jag ska göra samtidigt som jag läser av situationen fort och anpassar mig för just Den situationen och Den människan. Jag har verkligen ett brinnande intresse för sådana situationer. 

Jag har både fått tagit hand om självmordsfall (personen överlevde) och barn med ptsd bland annat från krigsländer. 

Psykiatri har funnits med sedan länge, jag nämnde tidigare att jag ville bli psykolog men jag orkade inte där och då studera i så många år. 

Allmänt | #specialistundersköterska | |
Upp