Få ett drömbadrum

Ett betalt samarbete med Palma bygg

Är det något jag verkligen vill renovera här hemma är det våra badrum. Vi bor i ett sprillans nytt hus men badrummen är inte i vår stil alls, visst dom är jättefina men passar inte in i den övriga inredningen så dom kommer att fixas så småningom och jag har redan nu i huvudet på hur jag vill att det ska se ut. 

När det kommer till badrum är drt viktigt att anställa några med de rätta kunskaperna och licenser så att man kan känna dig trygg vid eventuella skador i framtiden och för att få hjälp från sitt försäkringsbolag.

Palma bygg har inte bara licencer för badrumsrenovering, utan även andra renoveringar du vill göra hemma. Men inte nog med det, de besitter på alla kunskaper som behövs så att du slipper anställa folk från lite här och där. De jobbar även 40 timmar i veckan för att så snabbt som möjligt få klart ditt drömbadrum och att du kan få ta ditt efterlängtade bad och bara njuta av att badrummet blev precis så som du drömde om att det skulle bli.

Bild: palmabygg.se

Kanske har du svårt med att planera och även designa det. Lugn dom hjälper dig även med det utefter dina önskemål. Efter ett kostnadsfritt besök skickar dom sedan offerten till dig och sedan börjar arbetet. Ett badrum kan hålla i en livstid. 


Jag saknar så mycket att ha något varmt att sätta mina kalla fötter på när man står i badrummet och fixar sig på morgonen eller när man kliver ut ur duschen. I dag har vi våtrumsmattor och vita ytor och i framtiden vill jag ha mörka varma omhändertagande badrum med en touch of lyx. Jag längtar så efter att ta mitt första bad i det nya badrummet och bara blicka ut över det och känna glädjen från visualitet till verklighet.

Bild: palmabygg.se
Allmänt | |
Upp