Det är på G

Det finns nästan inget stopp på min energi just nu. I går testade jag att springa 5 km och det kändes som att jag kunde springa flera mil, herregud! och jag som inte ens kunde ta några steg förut utan att bli jätteandfådd och känna mig som Agda 100. Behandlingen var superjobbig men den fick upp mina värden så att jag känner mig som en människa igen, det känns som att jag har klivit ut ur ett ide och är full med energi. Jag och Albert tog en runda på 6 km runt våra gamla kvarter i morse, det blåste dock kallt så jag höll på att frysa ihjäl om ansiktet. 

Jag nämnde att altanen skulle bli klar i veckan men det blir den inte därav att inga bilder har kommit upp än, men snart så. Kolla vad fint det lyser upp med lamporna. 

En annan sak var att ett roligt samarbete skulle komma upp till veckan. Men det samarbetet kommer upp nästa vecka. Jag har förberett det och det är verkligen så jag på många plan. Jag är så ivrig på att få visa er det. 

Ja ibland blir saker uppskjutna, kanske är bäst att inte skriva något här förrän allt bara är klart och när jag kan publicera det. Men ibland blir man så ivrig. 

Allmänt | |
Upp