Kärlek vid första ögonkastet

Att starta dagen med en långpromenad på 1,5 timme i skogen får min hjärna att verkligen börja skapa texter så när jag kom hem igen satte jag i gång och skrev och fick ihop ett bra content vilket jag blev väldigt nöjd med och skickade i väg det.

Jag har ett samarbete som jag tänkte sätta mig med nu och skriva ihop. Jag älskar verkligen att skriva texter av olika slag men det vet ni ju redan. 


I går när vi var ute på promenad så träffade vi på en valp som var nästan lika gammal som Albert och precis lika stor, det var en tik och så fort de såg varandra så såg man att det skapades ett band och när de sen fick leka så blev dom bästa kompisar. Har aldrig sett något liknande, de lekte så fint med varandra och de hade så kul och lekte på samma sätt. Det var verkligen kärlek/bästa kompisar vid första ögonkastet. Han älskar verkligen att leka med andra hundar. 

Jag har märkt två nya saker som Albert älskar och det är kurragömma vilket jag också tycker är så kul så det leker vi ofta, ett bra, sätt för honom att söka också. Sen är det att hoppa upp på olika stubbar när vi är ute och går. Han hoppar stolt upp och blir så glad efteråt när jag berömmer honom. 

Albert blir förresten 11 månader i dag. I 10 månader och 3 veckor har jag fått vara en del i hans liv då vi fick möjlighet att hälsa på kenneln två dagar i veckan. 
Allmänt | |
Upp