Köpa en människas kropp

Har du gjort det? Har du köpt en annan människas kropp? Våldtagit, utnyttjat och levt ut dina fantasier. Torsk är vad du är. Får jag fråga då, skulle du tycka om att äckliga män med den kvinnosynen skulle ge sig på just din dotter? 

Sexköpen fortsätter, kvinnor utnyttjas av torskar. Köper du sex ja då är du helt enkelt en torsk och hur mycket du än försöker milda det i din sjuka hjärna så är sanningen att du utnyttjar en människa för att våldföra dig på henne. 

Får jag fråga, hur tänker ni? Har ni en sån taskig självbild att ni måste köpa en människa för att ha sex? Ni utnyttjar människor som redan mår dåligt, som har någon form av självskadebeteende, missbruk m.m. Att ni inte skäms. Tänk om det var er dotter? 

Läste om tjejen som det skrevs om på Aftonbladet nyss. Alla självmordsförsök, självskadebeteende m.m.. 

Inget barn, tjej eller kvinna vill sälja sin kropp på det sättet frivilligt. Det finns alltid något tragiskt bakom det hela och det är ni äckliga män som utnyttjar det tragiska i en människas liv för er njutning. Jävla äckeln, egoister. Vilken vidrig syn ni har på människor. Eftersom detta inte är något frivilligt så Är det våldtäkt. Och då är ni inget annat än våldtäktsmän..

Hur kan ni ens tända på någon som inte vill ha sex med er? Hur kan ni ens komma på tanken att köpa sex? 


Uppfostra barn att se en människa, inte ett objekt . Jag blir verkligen så ledsen över att det finns människor som utnyttjar andra människor på det här sättet. Det är vidrigt, ett sjukt beteende. Allmänt | #köpa en människas kropp, #prostitution, #torskar | |
Upp