Lita på er magkänsla!

I dag blir det ett veterinärbesök för att ta 1 års sprutan, fick tid samma dag jag ringde, jag som tänkte vara ute i god tid men det blir i dag istället. Kan inte fatta att Albert blir hela 1 år om ca tre veckor. Vilken fin hund han är, så glad för den han är.

Förra gången reagerade han inte alls när han fick sin spruta och var superduktig. Tänkte ta en liten promenad med honom innan så att han kan vila efteråt iaf. Jag är så himla glad över att ha en stor djurklinik knappt 10 minuter med bil ifrån oss, det känns så tryggt. 

Livet med hund är rena drömlivet. 


På tal om något helt annat så är jag är klar med alla mina tio infusioner (medicin i droppform) mot mina, extremt dåliga blodvärden både röda och vita vilket fick mig att känna mig som Agda 100 år, det behövdes tio stycken för att få upp blodvärden så först nu känner jag mig piggare och full med energi. Jag har fortfarande blodtrycksfall och känningar i kroppen men herregud vilken skillnad. Nu har det bara gått två veckor sedan avslutad fem veckors behandling, två stick i veckan och dropp av stark medicin så kroppen måste väl vänja sig.

Jag är verkligen full av energi, mer än vanligt och studsar upp varje morgon klockan 06 med ett leende på läpparna. Jag börjar känna mig som mig igen. Nu kan jag gå min mil per dag utan att börja flåsa efter en minut, men trots det har jag ändå gått min mil per dag för att hålla i gång.

Och till er som verkligen känner att det är något fel på er kropp, lita på er magkänsla fast ni träffar idioter till läkare. Byt till någon som tar er på allvar. Två gånger i mitt liv har detta hänt nu att en läkare missar totalt att nått faktiskt är fel. Nu sist var jag inne hos läkaren i fem minuter, bad han ta mig på allvar och även ta prover, han hånade mig med både det ena och det andra och man litar ju på en läkare vilket man inte alltid ska göra, jag gick därifrån gråtandes och min magkänsla sa att jag skulle boka tid till en annan vilket jag gjorde och några dagar senare fick jag ta prover och dom visade extremt låga blodvärden, jag hade knappt några vita blodkroppar kvar och de röda var så låga att jag var på gränsen att få blod, det slutade med en akut behandling för att få upp blodvärderna.. Så lita på er själva i slutändan! 
Allmänt | |
Upp