Mycket har hänt på altanen

Altanbygget fortsätter och efter att jag kom hem från en mils promenad i skogen med Albert och "vad blir det för mord" podden i öronen så kom svägerskan ocv sambon förbi oss, jag fixade hemmagjorda våfflor medan de andra städade runt altanen och så åt vi lunch ute i solen, det blir riktigt varmt och skönt på altanen. Ni måste kika in på bloggen ikväll när jag lägger ut bilder på altanen i mörkret, den lyser upp jättefint. Stod länge i går kväll och bara blickade ut på den.

Sambon håller på att fixa altantrappor och jag tog en liten paus mitt i allt. Det är mycket kvar på altanen som ska fixas men jag vet att mina läsare uppskattar när ni får följa med resans gång. Sedan sist har det satts lampor på altanen (syns ner i mörkret), en ram, jämnat till och städats. Trappor håller på att byggas nu och sedan är det staket och grind kvar innan det är dags för att göra det mysig där ute (insåg att jag nämnt altan lite väl många gånger) .

Altanen är på 90 kvm hittills men kommer att bli större då den ska byggas längst sidan och på baksidan med. 

Helt sjukt att den är tre gånger större än vad min lägenhet är. Dock har min lägenhet sovloft vilket gör att man får bort sovrummet så man kan väl säga att min lägenhet är på 34 kvm. Och nu bor vi på 151 kvm hus plus 90 kvm altan så då kan ni tänka er att det är svårt att inreda när man har bott så litet innan. Jag har insett att jag brinner för att inreda, herregud vad kul det är. Allmänt, Drömtomten | #altanbygge, #älvsbyhus, #älvsbyhus tove | |
Upp