naturnära färger i vår hall

Jag skrev förut att vi ska måla om väggen i hallen men som ni ser här har det fortfarande inte blivit av och det är för att jag inte har fått den där känslan på vilken färg det ska bli ännu, nu är jag inne på en mer varm ljus beigefärg, lite sandfärgad. 

Jag har länge varit inne på att ha en lång fluffig beige matta i hallen så då skulle det kanske bli snyggt med lite ljusbeiget på väggarna. Som sagt det var lättare att bo i en etta där man inte kunde göra så mycket. Nu har vi fem/sex rum och kök och jag vill ju ha en röd tråd i hela hemmet. Vi får helt enkelt se vad det blir för färg. 

Jag är supernöjd med skoskåpet från ikea trots att vi har en bred hall och har plats för ett bredare skåp. Man behöver inte utnyttja ytorna till max.  
Vi tänkte beställa den högre modellen men då hade vi inte kunnat ha den här storleken på spegel över. Jag älskar att kunna gömma undan skor för jag vill ha så lite som möjligt framme då jag tycker att det ser mer städat ut. Resten av skorna är i min walk in closet...

Jag vill ha två korgar i samma modell som den större korgen på hatthyllan, en ny matta som sagt, sen har jag beställt en superfin skål som man kan ha nycklarna i som ska stå på skoskåpet. Sen behövs det nog inte så mycket mer än kanske någon tavla på motsatt vägg.

Visst börjar det bli en vacker hall? 

Allmänt, Drömhuset | #drömhus, #hall, #korg från ellos, #vi i villa | |
Upp