Sjukaste serien jag sett

Vi har precis sett klart säsong två av Exit och om jag ska vara ärlig så blir jag lite äcklad av den serien, jag kan inte tro att det finns sådana sjuka idioter på riktigt utan det händer bara på film, men det sjukaste är att det faktiskt händer på riktigt, det gör tyvärr det. Vilka jävla as... Jag som inte är så känslig annars när det gäller serier kände att den var lite på gränsen vad jag klarar av. Tydligen är den baserad på verkliga händelser också.. Vissa människor är djur... 


Var ute på en långprommis med Albert nu på kvällen och vi träffade på hans nya bästa kompis, en tik som är otroligt fin. Den lyckan dom visar varandra när dom ses är obeskrivlig, jag blir alldeles glädjefylld när jag ser dom leka och det bästa är att dom bor här på området. 

Jag har hittat en jättefin färg till väggarna här hemma och den färgen tror jag kan bli så fin att måla alla rum med men vi kommer att börja med hallen. Det kliar i fingrarna att börja skapa, jag måste börja fixa lastpallarna snart med, så fort det är lite sol ute tänker jag sätta igång att slipa dom. 

Nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon. 

Allmänt | |
Upp