Två nya tavlor

Betalt samarbete med canvasbutik.se

Jag kan med glädje berätta att mitt fantastiskt roliga samarbete Canvasbutik nu ligger uppe på mina sociala kanaler, bland annat på min instagram villa.inspiration där ni även får följa med på resan när vi inreder vår nybyggda enplansvilla i skärgården. Mitt nya intresse har blivit att inreda och att skapa ett hem, jag tycker att det är så kul, så häng med. 

Ni som känner mig förstår nog varför jag valde dessa motiv, jag är helt förälskad i Italien och i romantik och därför var dessa två motiv en självklarhet. Dessa är tagna i Italien och gjorde ett otroligt lyft i detta rum som ansluter sig till sällskapsrummet och tavlorna syns vart man än är här hemma typ. Jag sitter ofta i detta rum och arbetar och då är det skönt att ta en paus, drömma om Italien och känna längtan till att åka dit i framtiden när pandemin lägger sig. 

Med min kod NICKI10 får du 10% rabatt på hela din beställning. Utbudet av bland annat posters och canvas är så bra och dessutom till ett bra pris så in och gör din beställning här och hitta dina favoritmotiv och glöm inte att använda min kod för att få rabatten. 

Så nöjd. 
Allmänt, Drömhuset | #canvasbutik.se, #posters från canvasbutik, #snygga tavlor | |
Upp