40 års firande

Det är inte så jätte många år kvar till jag själv fyller 40 år, tiden går. Men i går firade vi inte mig utan en annan person vilket var supertrevligt, det var kul att träffa alla igen. Kalaset hölls utomhus och vädret var på topp, det bjöds på gofika och så. Jag som älskar choklad var inte sen med att ta den första biten på kladdkakan. 

Folk var nyfikna på mitt skrivande av en bok vilket var kul, jag blir pushad av kommentarerna och det ökar mitt driv, det var nog lite därför jag skrev ut det på bloggen än att hålla det hemligt. Det går riktigt bra med skrivandet, jag har hittat en favoritplats där jag sitter och skriver och idag har jag kommit halvvägs med den. Jag skriver fortfarande ut boken men jag ska alldeles snart börja fördjupa den, skriva om och korrekturläsa.


Jag kände mig väldigt vackert klädd i går även om jag var helsvart, men jag älskar att bära svart så. Håret satte jag upp i en slarvig toffs och sedan hade jag en tunn svart kappa över, jag bröt av med en brun väska. 

Efter en stund skulle sambon och några dra vidare och jag och Albert åkte hem och tog en långpromenad på en timme, det var hur skönt som helst, riktigt höstväder. Efter en stund åkte vi och hämtade sambon igen och sen tog vi kväll.

I dag är solen framme igen och jag tänkte bege mig ut på en två timmar powerwalk alldeles straxt, har hunnit med att skriva en hel del nu på morgonen så jag behöver en liten paus. 

Hoppas att ni får en fantastisk dag, vi hörs sen.


Allmänt | |
Upp