Bohuslän

Äntligen är en tripp till Bohuslän planerad om någon dag vilket ska bli helt magiskt, älskar västkusten och har hittills varit mycket i Halmstad när jag var liten och så besökte vi våra vänner där för något år sedan, sen tog vi en roadtripp till Fjällbacka när vi bilade hem, jag älskar Camilla Läckberg serie Fjällbackamorden som är inspelat där. Så himla mysig liten stad. Det finns så många städer och platser jag vill se där så vi får se vilka vi betar av på den här resan. 


Halmstad på västkusten är också supermysigt, när jag var liten hyrde vi alltid ett hus där i flera veckor varje sommar och badade mycket i Tylösand. Mysiga barndomsminnen.

Vi var där för något år sedan med några vänner och spenderade mycket tid vid stranden, åt gott, såg på solnedgången m.m. en fantastisk sommar. Och nu är det dags igen för västkusten och Bohuslän, som jag har längtat. 

I går var vi bortbjudna på middag och det bjöds på en av mina favoritförrätter, philadelphia, rödlök, creme fresh, smördeg och chips, jag kan äta hur mycket som helst och när jag hade tryckt i mig alldeles för mycket bestämde jag mig för att nu får det räcka. Till varmrätt blev det grillad röding, kokt potatis, sås och sallad. Sen creme brulee till efterrätt, allt var så gott och sen avslutade vi kvällen med lite sällskapsspel.Allmänt | |
Upp