Förälskad i "strån"

Jag tror att jag börjar närma mig slutet på boken, inte slutet som i en klar bok utan slutet, jag sitter och finputsar den lite innan jag ska börja fördjupa boken och korrekturläsa, om och om igen. Jag ska även låta en person få läsa igenom boken och ge sina åsikter på hur jag kan förbättra den ännu mer, en person likt mig som kan text. Jag kan text men jag har aldrig skrivit en bok så jag behöver några fler ögon och kunskap.

Dagen har varit fantastisk och jag tog en lång powerwalk som slutade på en mil med hunden medan solen var framme samtidigt som jag lyssnade på musik. Vi träffade även på Alberts stora kärlek så dom fick busa av sig tillsammans en stund, de leker så bra och kände igen varandra på långt håll. Hon är så fin. Jag glömde att ta bild så det får bli nästa gång. Jag skulle kunna tänka mig en sådan hund men problemet är att den rasen hårar och jag vill inte ha massor av hundhår överallt. Pudlar hårar inte som tur är annars hade vi nog inte skaffat en pudel, nog för att jag älskar att städa men jag vill inte ha hundhår precis överallt. 

Jag håller på att piffa lite med olika "strån" och vass här hemma vilket jag har fått en liten dille på, tycker att det blir ett rejält lyft i hemmet. Dessa strån var i en bukett som jag fick i midsommarpresent av några vänner, de var gröna i början men sedan blev de såhär, så vackra. Jag har även utökat vassen i hallen som jag kan visa bild på lite senare. Men det är verkligen ett tips att sätta strån i en vas. Jag är så nöjd. 


Allmänt, Tipsar | #vass i hemmet | |
Upp