Uppnått dagens mål

Jag ska försöka migpå att blogga med en hand så vi får se hur det går haha, jag har nämligen en hund som vill ha min uppmärksamhet så just nu sitter jag här på golvet, bloggar med vänster hand och klappar hund med den högra. Idag har jag fortsatt med att skriva på min bok  och uppnått dagens mål med marginaler. 


Jag har betat av 2/10 på boken nu vilket känns helt galet, det går så fort när jag sitter framför datorn och skriver, tanken är att jag bara ska skriva ut boken i ord nu och sen korrekturläsa, ändra och fördjupa den. Så tro inte att jag stressar fram detta utan som jag nämnde har jag hela boken i mitt huvud så jag vet precis vad jag ska skriva. En början, en mitt och ett slut är redan klart och egentligen allt däremellan också det men det kommer fram lite mer när jag skriver. Detta har jag velat göra hela mitt liv och nu tog jag faktiskt klivet, sen får vi se om det bär eller brister, men jag är redan nu så stolt över att ta det här första största steget. Tänk om det förändrar hela mitt liv. Det har jag inte tänkt alls på. 


Mellan varven med att skriva så har jag tagit en lång pw, det är bland det bästa med att ha hund, att man faktiskt kommer ut varje dag och rör på sig, att gå minst tio tusen steg per dag är enkelt. Helst på en gång också. 

I dag har vi inga planer vilket är skönt, eller vi ska iväg och handla ikväll och sen bara hem. I helgen väntas bland annat en kräftskiva vilket jag ser så mycket fram emot. Så skönt för både kropp och själ.Allmänt | |
Upp