Jag ska skriva en bok

I dag tog jag beslutet att förverkliga en av mina absoluta största drömmar som är att skriva en bok och jag har suttit hela dagen fram till nu och skrivit på den, 1/10 del är med andra ord redan klar vilket känns så sjukt, när jag väl började skriva kunde jag liksom inte sluta, jag har boken i huvudet så jag vet redan vad jag ska skriva och nu hämtar jag bara ut det från huvudet och skriver det på datorn, jag älskar att skriva så den här dagen har varit magisk. 


Tidigare i dag innan regnet öste ner tog jag och Albert en lång promenad på 10.000 steg så han sover gott nu, skönt att ta allt på en gång och det var väldigt skönt att ta en liten paus mitt i allt skrivande. Jag är ibland lite för snabb när jag skriver, det blir bra det blir det men jag gör klart "jobb" lite för fort och gör mer jobb än vad jag ska behöva göra på en dag om ni förstår vad jag menar. 

Jag tänkte att jag ska skriva 100.000 tecken och idag är de första 10.000 tecknena klara. Detta är så himla kul men samtidigt så läskigt och jag vet inte alls hur detta kommer att sluta. Jag måste ta den här chansen nu, våga lite, kliva ut ur min comfort zone och göra detta. Jag är så himla tacksam för allt stöd och pepp jag får. 

Tänk om den faktiskt blir publicerad, tänk om folk kommer att köpa just min bok. 

Jag minns bara när mamma och jag gick längst stranden på klong niin beach på Koh Lanta och hon sa "du måste skriva en bok" , tänk om hon fanns och jag kunde ringa henne och berätta att jag ska förverkliga det nu, att jag ska skriva en bok. 

Vad gör ni annars i dag i detta regnväder? Just nu funderar jag på att ta en paus och köra lite spa med en hemmagjord ansiktsmask och ta en lång varm dusch och hoppa i myskläderna. Det kan sluta med att jag sen sätter mig vid datorn igen och skriver några rader. Skulle behöva tvätta också. 
Allmänt | |
Upp