Kräftskivan 2021

I går var det dags för en kräftskiva vilket blev så lyckat. Hattarna var på , kräftorna var så goda och det bjöds på både förrätt, nybakat bröd, pajer, sallad och smashed potato med västerbottenost och rom på. Så sjukt gott. Vi sjöng, jag skålade med cola, både barn och vuxna var med och det var bara så himla trevligt. På våra "högtidsfirande" är det viktigt att barnen också får vara med. På kvällen satt vi länge och pratade med tända ljus (läste den meningen igen och började skratta, menar såklart inte att vi pratade med ljusen utan att vi tände upp med ljus och sen satt vi och snackade) godis och LP musik och jag kände en otroligt tacksamhet över att ha så fina människor i mitt liv. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag överöser folk med fina kommentarer och berättar min tacksamhet över att just dom finns i mitt liv, mina kommentarer och tacksamhet kommer direkt från mitt hjärta så det är inte bara något jag säger. Ser jag någon ha något extra fint på sig frågar jag vart den är köpt och hur fin personen är i den, eller hur glad jag är över att någon har träffat någon, eller vad som. Jag har blivit väldigt framåt med att ge ärliga positiva kommentarer och bara vara den jag är och jag är så glad för det. 

Det blev en tidig kväll (de flesta har barn, är gravida eller så) så det går lugnt till. När gästerna hade åkt började jag plocka så att det skulle vara fint dagen därpå, det går rätt fort och är så skönt, vi hjälptes åt och sedan kröp vi ner i sängen glada över en sån lyckad kräftskiva i år med och tittade på serien Vargen kommer vilket jag kan rekommendera.

Dagen har spenderats en stund hos svärfar annars har vi bara tagit det lugnt vilket var otroligt skönt (händer så sällan) , jag somnade i två timmar i soffan och jag anar att det är så här trött man känner sig när man är bakis? Ursha. Själv tog jag en härlig morgonpromenad i morgonsolen kl 07.00 i morse, pigg och glad, då iaf. Söndagen gick fort och det blev rester till middag. Nu är jag så redo för en ny vecka..

Godnatt.


Allmänt | |
Upp