Lysekil

Här är en liten recension om en av mina favoritplatser i bohuslän och västkusten, Lysekil. Staden var supermysig och naturreservatet Stångehuvud var så värt ett besök, det var otroligt vackert där med havet, klipporna och de röda små bodarna. När vi satt där vid klippan till det lilla vita huset kände jag en sån tacksamhet över livet i sig och att vi valde att besöka just Lysekil, vi har säkert missat massor av fina kuststäder men det får man ta igen nästa år för som sagt så är detta livet för mig, att besöka magiska platser och sedan dela med mig av det till er. Ett av mina absoluta största intressen som jag har, skriva och se världen, både i Sverige och utanför. Och i år har vi bestämt oss för att inte resa utomlands då det fortfarande är en pandemi, vi hade en resa inbokat för länge sedan att åka till Kroatien i höst men det bokade vi av, men dit skulle jag vilja åka då jag ännu inte har varit där.



Trots att vi åkte väldigt mycket bil så blev det ändå att man gick ca 20.000 steg per dag. Jag vill gå och se så mycket som möjligt när vi göra våra trippar. Jag är lite rastlös med men mellan varven blev det bara att sitta och mysa på olika ställen, sen vandra vidare och säga in sig av varenda ögonblick. Så om ni ska bila på västkusten måste ni ta en tripp hit, så värt det. 




Allmänt, Tipsar | #bohuslän, #fina platser i sverige, #lysekil, #naturreservat, #stångehuvud, #stångehuvud naturreservat | |
Upp