Marstrand

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter två helt magiska dagar på västkusten och Bohuslän, vi betade av den ena platsen efter den andra och vi startade nere i Göteborg där vi bodde på ett fantastiskt hotell, Quality hotel som låg vid något som påminde lite om Sjöstaden/Kvarnholmen här i Stockholm. Det enda negativa med hotellet var att vi hade med oss hunden och vi fick ingen skål eller någonting, så har det aldrig varit på hotell tidigare när man har haft djur med sig, då har det alltid funnits skål, filt, godis m.m. men annars var det toppen, frukosten var super, rummet var jättefint, trycket i duschen var perfekt så man kände sig jättefräsch efteråt. Det låg perfekt vid kanalen och runt om fanns restauranger och vackra promenadstråk. Vi åt på en fiskrestaurang, en vacker båt, maten var helt okej men inget märkvärdigt.


Första stoppet på resan blev Marstrand och herregud vad vackert det var där, det var inte så jättestort, mindre än vad jag hade föreställt mig men wow, helt klart värt ett besök. Man tog båten över till ön vilket bara tog ca 30 sekunder och väl där gick vi en promenad runt hela ön och längst vattnet, uppe vid fästningen fick man vackra vyer över den lilla staden och havet och jag kände mig rofylld av att vara där. 

Vi köpte glass (min nya absoluta favorit: farbror Arnes gräddkola, magiskt god) och så satte vi oss vid kajen och bara njöt. 

Kolla dessa magiska bilder och jag kan starkt rekommendera Marstrand. Nästa plats vi besökte kommer upp senare. 


Allmänt | #Marstrand, #bohuslän | |
Upp