Möbler från Mio

Jag vet inte vad det är, om det är för att jag har haft tur eller vad det är men jag är supernöjd med våra möbler från Mio, jag vet att otroligt många gnäller över den butiken men jag gillar den och mina möbler hittills därifrån har varit bra.

Jag minns min egna första lägenhet som jag hade köpt, då var både soffa, soffbord och mattor därifrån bland annat. Vi har kvar mattan i ena vardagsrummet än i dag, och även mina brickbord. Mattan i tv rummet är för liten i dag då vi har sambons gamla soffa än så länge, jag vill göra om hela vardagsrummet och byta ut möbler men det får vänta tills man hittar det man vill ha. 

Vi har även nya möbler från Mio, bland annat tv bordet.


Sen köpte jag en fantastisk " ja vad man nu kallar dom, har helt tappat ordet" en hängande hylla? Så himla nöjd som lyfte köket och man fick direkt en annan känsla där inne. Jag har dock inte riktigt kommit på hur jag ska ställa sakerna på den, allt på ena sidan? Lite blandat? Hur som helst så älskar jag den. 

När vi bodde i vår tvåa på ca 60 kvm så köpte vi detta bord med stolar, jag avgudar bordet och stolarna är så sköna men dom skulle jag vilja byta ut. Som jag skrev så köpte vi bordet när vi bodde på en mindre yta och det är egentligen för litet i vår matsal men jag älskar bordet och kan inte byta ut det föränn jag hittar ett likadant fast i större, det kanske finns? 

Mattan är jättegammal och kommer ifrån Lagerhaus och ska också bytas ut så småningom. 


I går hämtade jag upp lillasyster på 15 år och så åkte vi förbi Mio och provade soffor bland annat. Jag blev kär i denna soffa precis vid ingången och skulle kunna tänka mig den i kanske senapsgul faktiskt, eller det kanske är lite för mycket. Marinblå?. Grå? Beige? Så svårt att bestämma sig för en soffa, och sen också bestämma färg.. 

Efter miobesöket åkte vi och källsorterade och sedan var vi och storhandlade. 

Allmänt, Drömhuset | #mio | |
Upp