Saker jag undrar!

Regnet öser ner i dag så då passar jag på att göra en höststädning här hemma. 

Men det är lite saker jag funderar på... Varför blir alltid den första pannkakan trasig medan de andra blir perfekta? Är det bara jag som aldrig lyckas få till det? Idag gjorde jag en bananpannkaka, då gör jag bara en, och jadu vad ska jag säga. Men god var den. Om man inte äter med ögat.

Nästa sak jag alltid undrat över är varför inte cigaretter förbjuds? Ni vet redan om att det är farligt att röka, det ökar risken för både cancer och kol, cigaretter förstört helt enkelt hela din kropp på olika sätt, tänder, insidans organ, huden. Och den här j*vla passiva rökningen, som ni märker är jag galet trött på rökare. Det stinker och jag som icke rökare drabbas, jag får hosta.. Fattar inte varför det inte förbjuds. 

Hur mycket hat kan det finnas i människor som ständigt vill kriga..Istället för att bygga upp sitt land på bästa sätt  Skapa en atmosfär som gör att turister vill åka dit, folk mår bra och vill bo där..Varför inte bygga vackra oaser istället för ett rent jävla helvete.. 


Varför finns det inte fler högtider för? En för varje månad skulle vara supermysigt. Jag älskar högtider, påsk, midsommar, halloween, jul och nyår, har jag glömt någon? Jag har tjatat om det länge men har inte gjort något åt det än men jag vill införa thanksgiving, ja iaf i mitt liv. Livet ska vara en mysig fest. Nä dags för lite mer traditioner och egna högtider för min del. 

Är det bara jag som blir så seg i detta väder? Nog för att jag har varit trött nu i nästan två veckor men detta väder gör att jag bara vill gosa ner mig i sängen till en feel good film och halvslumra. Men det hinner jag inte göra. Nu måste jag fortsätta med städningen här hemma. Undra vilken podd jag ska lyssna på samtidigt. Har ni npgon favorit? Det får bli "vad blir det för mord". 

Vi hörs sen. Allmänt | |
Upp