Smögen

Självklart besökte vi även vackra Smögen, det var hur fint som helst men lite för mycket folk för min smak. Vi kom dit vid lunchtid och det var fullt på i princip alla restauranger. Vi hittade ett ledigt bord på en så mysig restaurang som heter Hållö bar där jag åt en jättegod förrätt. Restaurangen kändes genuin och familjärt och helt i min stil. 


Sen tog vi en långpromenad längst bryggan, de färgglada husen tog mig med storm och vi vandrade ut på klipporna, jag förstår att Smögen är välbesökt för det var otroligt vackert och jag lyckades fånga de vackra på bild. Husen gjorde sin del. Efter flera timmar där åkte vi över bron och gick upp på ett berg med utsikt över hela Smögen. 

Dessa platser vi har besökt är otroligt romantiska och har sin egen stil. Den ena lilla staden är inte den andra lik. Efter Smögen åkte vi till en stad jag besökte för några år sedan och som jag gillar skarpt. Mer om den platsen i morgon. 







Allmänt, Restauranger, Tipsar | #hållö bar, #hållöbar, #smögen, #tips på platser på västkusten | |
#1 - - Ajli Müller:

WOW! Nej men, det ser bara så himla vackert ut! Maten ser underbar ut och bilderna på sjöbodarna i vackra färger är verkligen pricken <3

Svar: tack snälla, vad glad jag blir
Nicki

Upp