Strömstad och det här med att resa

Jag har inte hunnit med att skriva om vår tripp till Strömstad i somras men nu tänkte jag ta mig tid till det. Strömstad var ett av dom ställena vi hade planerat att åka till vilket jag i efterhand ångrar då den staden inte gav mig den där wow känslan som de andra städerna hade gjort. Det var inte alls så märkvärdigt eller så fint. Kanske att vi var på fel ställe när vi var mitt på torget och gick runt längst vattnet? Kanske stod de andra ställena så pass mycket ut att Strömstad blev mindre fint? Tänk om vi hade tänkt annorlunda om vi hade börjat med Strömstad? Hur som helst så gillade jag Strömstad minst av alla städer vi besökte. Men smaken är som baken och som sagt, vi kan ha sett helt fel ställen i Strömstad.Det är synd att det är en pandemi annars var vi nära Oslo och jag hade gärna velat åka in i Norge och kika, jag har aldrig varit i Norge men jag är förälskad i fjordarna, dalarna, bergen och naturen över lag så det landet finns med på min "To do" lista. Tänk att få bila runt där. Jag tror garanterat att Norge hade tagit mig med storm. Nästa sommar.

Vi hade en bokad och inplanerad resa om någon vecka som vi bokade av, vi skulle till Kroatien och resan var bokad för jättelänge sedan och det var pandemin som satte stopp för den då vi känner att det är för stor risk, många smittas utomlands och att det vänder väldigt fort, jag hade inte velat bli fast där, eller bli sjuk och belasta sjukvården. Jag lägger inte ner tid på andras val om att resa utomlands eller ej, folk gör som dom vill och jag tycker att det är så konstigt att Isabella Löwengrip får så mycket hat när typ alla influencers är ute och reser för fullt just nu. Undra varför det är så? Märkligt...

Nä nu måste jag borsta tänderna och bege mig till gyn. Cellprov igen, fjärde gången detta år. Men det känns bra att de har stenkoll på mina förändringar efter min koniseringsoperation.


Allmänt | |
Upp