Tapas Marina

I går hade vi dubbeldrjt utan hundar och barn med svägerskan och hennes kille. Vi åt middag på Tapas Marina som ligger i Hammarby sjöstad längst vattnet och maten där är bland det bästa jag har ätit, vi beställde in tre rätter var så hela bordet fylldes med massor av gott vilket bara var mysigt. 

Jag beställde in spanska köttbullar i tomatsås (ibland är jag inte veggo när jag äter ute men jag föredrar självklart det) tunnskivad hälleflundra i en god sås och en sötpotatis och sedan rödbetor och chevreost, allt mitt var fantastiskt gott och quasedillan och potatisen jag smakade av de andra var också sagolikt gott. Sen är vtlökssåsen till tigerräkorna världsklass. 

Vi åt i två timmar och man blev verkligen proppmätt och så nöjd med maten. Sen till efterrätt blev det en chokladfondant med glass, också jättegod. 

Efter middagen drog vi hem till de andra för en TPkväll till sent på natten och tårarna sprutade av skratt, vi alla var övertrötta så de sista timmarna tjöt vi alla av skratt vilket var helt fantastiskt, älskar våra spelkvällar och längtar redan till nästa. Allmänt, Middagstips, Restauranger, Tipsar | #tapasmarina, #tapasrestaurang | |
Upp