Tur i oturen

Det känns som att jag fortfarande befinner mig på sjön, men inget slår resan hem från Polen, hahaha jag hade inte överlevt den resan om det inte var för resesällskapet, herregud vilken mardröm det var, resan från Gdansk till Nynäshamn tog 18 timmar, 12 av dom timmarna var det gigantiska vågor, det gungade fyra dagar efter och hade vi trots mardrömmen inte skrattat så vi grät hade jag nog legat inne på toaletten och spytt. Men så mycket gungade det inte idag, och dom vågorna som var pirrade rejält i magen. 


Det blev en lång tur på sjön, med massor av mysiga filtar och sällskap. Planen var att äta lunch på Gällnö men där var det fullt, sen åkte vi till Grinda då de har grymt goda pizzor men dessvärre var det stängt då de har stängt på tisdagar och det var flera timmar väntan vid wärdshuset så vi tog en tripp till lillsved istället som låg i närheten av Grinda, maten där var suverän. 

Hur mysigt är det inte att linda in sig i massor av filtar och åka båt, så romantiskt. 

På kvällen sen tog vi tjejer en riktigt lång promenad och sedan åt vi sushi ute till solnedgången, en fantastisk lång mysig dag. Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för en händelserik onsdag. Mer om det imorgon.

Godnatt.


Allmänt | |
Upp