Välkommen till familjen

Vi har haft ett litet projekt här hemma i en veckas tid för att förbereda för vårt spabad som kom idag, äntligen kan jag berätta för er då vi har hållit det hemligt men nu så. Det är mycket som ska göras runt om med altanbygge osv men snart kan vi iaf bada bubbelbad och med denna utsikt också, drömmen blev sann snabbare än vad jag kunde tro då jag absolut inte trodde att vi skulle skaffa ett spabad än på ett tag eller som man också kan kalla det  "relationsräddaren".

Mina föräldrar fick sitt spabad i bröllopspresent som fylldes med gummiankor då jag bad alla gäster att köpa en varsin anka. De hade det inte knakigt med tanke på ordet "relationsräddaren" utan man umgås på ett helt annat sätt, utan mobiler, utan tv och sånt, här får man tid till varandra, närhet, snack, dejter och mys vilket är otroligt viktigt för att en relation ska hålla i evigheter. 

Tänk att bada här en stjärnklar himmel i vinter när det är kyligt ute, så himla romantiskt. Jag älskar platsen den står på och när det är stjärnklart här, då är det magi på hög nivå. Allmänt | #spabad | |
Upp